Saltar al contenido

Kazanxhinjte – Humor Shqip

Aktrojne: Dem Isufi, Feridon Orhanlli dhe Ester Bajramaj
Producent Haxhi Isufi

—————————————————————————————————————-
Subscribe: Mos harroni te abonoheni ne kanalin tone qe te njoftoheni per cdo humor te ri qe do hidhet.
—————————————————————————————————————-
Na ndiqni edhe ne:

Facebook: https://www.facebook.com/TV2000shi/
Twitter: https://twitter.com/TV2000shi